Accesul cu caini ghizi in magazine: Ce trebuie sa stii despre asigurar

Recent, o situatie nefericita a readus in atentia publicului problema accesului persoanelor cu dizabilitati, insotite de caini ghizi, in spatiile publice. Dincolo de aspectele legale, un astfel de eveniment ne poate face sa ne gandim la diverse tipuri de asigurari relevante in acest context.

Desi articolul de fata nu ofera solutii concrete si nu are rolul de a inlocui consultanta specializata, vom explora cateva tipuri de asigurari ce pot fi relevante:

  • Asigurarea de raspundere civila pentru afaceri: Aceasta asigurare poate proteja comerciantii in cazul in care un client (inclusiv unul insotit de un caine ghid) sufera un prejudiciu in incinta magazinului, din vina comerciantului.
  • Asigurarea de raspundere civila fata de terti pentru animale: Aceasta asigurare poate fi utila pentru proprietarii de caini, inclusiv cei de caini ghizi, acoperind daunele provocate de animale tertilor.
  • Asigurarea de accidente: Aceasta asigurare poate oferi compensatii in cazul unor accidentari, putand fi relevanta atat pentru persoanele cu dizabilitati, cat si pentru angajatii magazinelor.

Este important de retinut ca fiecare asigurare are termeni si conditii specifice, iar exemplele de mai sus au un caracter informativ general. Va recomandam sa consultati un specialist in asigurari pentru a identifica solutiile potrivite nevoilor dumneavoastra.

GEPA BROKER DE ASIGURARE SRL

Telefon: 0260610700
E-mail: reinnoiri.gepa@gmail.com

STR.TUDOR VLADIMIRESCU,NR.40,BL.B42,BIR.1
LOC.ZALAU,JUD.SALAJ
CAPITAL SOCIAL 25000
J31/165/2010
CUI 26980269
BT : RO22BTRLRONCRT0016681903

Se incarca ... asteptati