Ce tipuri de asigurari te pot proteja in caz de accident feroviar?

Un incident recent, deraierea unui tren in judetul Teleorman, ne reaminteste de importanta asigurarilor in situatii neprevazute.

In contextul acestui eveniment, este important sa analizam ce tipuri de asigurari pot oferi protectie pasagerilor si familiilor acestora:

  • Asigurarea de calatorie: Aceasta asigurare poate acoperi cheltuielile medicale, costurile de repatriere, pierderea bagajelor si alte neprevazute care pot aparea in timpul unei calatorii cu trenul.
  • Asigurarea de viata: In caz de deces sau invaliditate cauzate de un accident feroviar, asigurarea de viata poate oferi o suma de bani familiei celui decedat sau persoanei ranite.
  • Asigurarea de accidente: Aceasta asigurare poate acoperi cheltuielile medicale, pierderea veniturilor si alte costuri asociate cu un accident feroviar.
  • Asigurarea de raspundere civila: Aceasta asigurare poate acoperi daunele materiale sau morale cauzate de un accident feroviar, atat pentru pasageri, cat si pentru terti.

Este important sa retineti ca acoperirea asigurarilor poate varia in functie de compania de asigurari si de tipul de polita. Va recomandam sa contactati un agent de asigurari pentru a obtine informatii detaliate despre tipurile de asigurari disponibile si pentru a alege o polita care sa se potriveasca nevoilor dumneavoastra.

GEPA BROKER DE ASIGURARE SRL

Telefon: 0260610700
E-mail: reinnoiri.gepa@gmail.com

STR.TUDOR VLADIMIRESCU,NR.40,BL.B42,BIR.1
LOC.ZALAU,JUD.SALAJ
CAPITAL SOCIAL 25000
J31/165/2010
CUI 26980269
BT : RO22BTRLRONCRT0016681903

Se incarca ... asteptati