Incendiu la Vama Giurgiu: Importanta asigurarilor pentru transporturi

Un eveniment recent, petrecut in noaptea de luni spre marti la Vama Giurgiu, ne reaminteste de importanta asigurarilor pentru transporturi. Un TIR cu peste 20 de tone de carbuni pentru gratar a luat foc, din cauza fumatului in locuri necorespunzatoare, distrugand aproximativ 5 tone de marfa.

Acest incident evidentiaza riscurile la care sunt expuse transporturile de marfa, indiferent de natura lor. Un incendiu, un accident rutier, furtul sau deteriorarea marfurilor pot genera pierderi financiare semnificative pentru transportatori si proprietarii marfurilor.

Asigurarile pentru transporturi ofera o protectie financiara in cazul unor astfel de evenimente neprevazute. Acestea pot acoperi:

  • Pierderea sau deteriorarea marfurilor: Asigurarile de transport pot acoperi costul marfurilor distruse sau deteriorate in timpul transportului.
  • Cheltuielile de salvare: Asigurarile pot acoperi costurile de salvare a marfurilor in caz de accident sau incendiu.
  • Cheltuielile de transport: Asigurarile pot acoperi costurile de transport al marfurilor deteriorate sau distruse la o alta destinatie.
  • Responsabilitatea civila: Asigurarile pot acoperi daunele cauzate de transportator tertilor.

Este important de mentionat ca exista diverse tipuri de asigurari pentru transporturi, adaptate la specificul fiecarui tip de marfa si transport.

Pentru a va asigura ca sunteti protejat in cazul unor evenimente neprevazute, va recomandam sa contactati un broker de asigurari pentru a obtine o oferta personalizata.

GEPA BROKER DE ASIGURARE SRL

Telefon: 0260610700
E-mail: reinnoiri.gepa@gmail.com

STR.TUDOR VLADIMIRESCU,NR.40,BL.B42,BIR.1
LOC.ZALAU,JUD.SALAJ
CAPITAL SOCIAL 25000
J31/165/2010
CUI 26980269
BT : RO22BTRLRONCRT0016681903

Se incarca ... asteptati